Laminatgolv

Hög kvalitet med EGGER laminatgolv

Laminat är en mycket populär golvbeläggning av goda skäl. Det är snabbt och enkelt att installera, med ett omfattande urval av designer som presenterar olika ytor och format.

Laminatgolv från EGGER lovar hög funktionalitet, hållbarhet och optiskt tilltalande design. Med dessa egenskaper, är EGGER en av de ledande leverantörerna av högkvalitativa golvlösningar i Europa.

På grund av en hög förstklassig ytbehandling och hållbarhet är EGGER laminatgolv med Aqua+ teknik idealisk för kök, badrum, entréer och korridorer.

Imponerande utseende

När det gäller bearbetning av laminatgolvytor används EGGER de senaste efterbehandlings tekniker. Detta är anledningen till EGGER golv ser så äkta ut - vare sig det är en ovanlig keramisk effekt för intressanta sten dekorer, borstad golvskiva texturer eller matt finish. Jämför ytor och funktioner och njuta av fördelarna av EGGER laminatgolv.

 

Fördelarna med Egger laminatgolv är många!
Egger laminatgolv är robusta, men samtidigt lätt att lägga och sköta om, optiskt tilltalande och elegant. Ett perfekt val för en attraktiv och snyggt hem.