EGGER Aqua+ laminatgolv

Användningsområden för EGGER Aqua+

När golvet måste uppfylla höga krav, är Egger Aqua+ laminatgolv den perfekta lösningen. På grund av den mycket robusta karaktären och hållbarheten, är Aqua+ lämpad för olika bostad och verksamhetsområden. I termer av kommersiell användning, är golvet perfekt för installation i hotellrum, till exempel. Laminatgolv är också lämplig för höga tekniska krav på affärer, barer och restauranger. I hemmet, är EGGER Aqua+ laminatgolv lämpligt för installation i kök, entréer, hall, korridorer etc. där krav på slitstyrka och fukttålighet är stor. Golvet är hygieniskt och kan lätt rengöras med ångtvätt utan risk för svullnad.

EGGER Aqua+ laminatgolv är resistent mot fukt och kan läggas som ett flytande golv.

 

Livstids garanti för Aqua+ laminatgolv.

Vid användning av EGGER Aqua + laminatgolv i hemmet, gäller en livslång garanti. På grund av den speciellt utvecklade HDF bräd-kärna, EGGER erbjuder en förbättrad applikationssäkerhet under livslängden.

För kommersiell användning varar garantin fem år.

Laminatytor

Genom att använda den senaste tekniken är Egger laminatgolvytor mycket autentiska. Från borstad trä till den särskilda keramiska effekter som sten dekor, genom att matta ytor i stil med oljade trägolv, är reproduktioner av naturen utrustad med en perfekt matchande yta.

Autentiskt matt utseende med anti-slip.

Åldrad och djupt borstad, med anti-slip.

Rustik lantlig stil med en borstad trä effekt.

Naturligt utse-ende med livligt trämönster.

Naturligt utse-ende med autentiska träfibrer.

Vintage dekor med en distinkt sågsnitt, med anti-slip.

Keramisk effekt. Perfekt för kök, hall, badrum.

Naturlig och raffinerad, Oljad naturlig karaktär.

Bräd format - Hur man väljer den perfekta!

De olika Egger brädformaten skapa olika effekter. De kan forma karaktären av ett utrymme och konstruktions uttryck.

I många hem finns nu en öppen planlösning, där kök och rum är ett och samma utrymme. Långa brädor i stil med gamla hus golvbrädor är perfekta här. Egger golvbeläggningar är enkla att installera och sköta.
  

Long - Den långa brädans format

Trädekorer ges en extra äkthet genom det långa formatet. Detta format är lämpligt för arkitektoniska projekt över ett stort område.

 

Large - Den breda brädans format

Det stora formatet ger nya dimensioner till ditt vardagsrum. Denna den här brädans format visar det lantliga husets dekorer som bäst. Woodvision avfasningar betona karaktären av golvbrädorna.

  
 
 

Kingsize - Den stora brädans format

Kingsize -formatet komplemen-terar perfekt intressanta dekorer. I denna storlek, avslöjar dekorer sin fulla skönhet.

 

Classic - Det klassiska bräda format

Oavsett om de är trendigt eller klassiskt elegant, förkroppsligar den klassiska format en mängd olika dekorer och perfekt koordinerade detaljer som ger den rätta känslan för varje rum.