Sök

Varför ett FAUS-golv?

Ett FAUS-golv är ett av de bästa klickgolv du överhuvudtaget kan köpa för pengar!
Om du vill ha ett trägolv eller stengolv som tål att slita på, som inte behöver underhållas, då är det ett FAUS-golv du ska ha!

Det är de små, små detaljerna som gör det.

Detaljrikedomen hos ett FAUS-golv är slående! Helt omöjligt att skilja från trä! Notera träfibrerna som går i alla riktningar! Varenda liten detalj är perfekt reproducerad! Det här är inget konstigt alls. Det här är FAUS-golv!

Det är de små, små detaljerna som gör det

Äkthet som syns.

FAUS lämnar ingenting åt slumpen! Titta på bilden nedan! Är det en bild av ett riktigt klinkergolv eller är det ett FAUS-golv? Det är omöjligt att säga säkert! I ett FAUS-golv finns inga "linjalritade" fogar!

I ett FAUS-golv ser en fog ut som en fog verkligen ser ut!

Äkthet som syns

Äkthet som känns.

På bilden nedan ser du de matta, försänkta fogarna som framhäver varje enskild sten. Om du skrapar med nageln på fogen kommer du att uppleva att fogen känns som fogmassa!

Du ser också att några stenar är släta medan andra är skrovliga, precis som riktig sten är.

Äkthet som känns

FAUS-golv tål hårda tag.

Ett FAUS-golv tål det slitage som kan förväntas av ett premiumgolv! Mycket hög slitstyrka garantanterar att du inte kommer att genomförslita golvet...under din livstid*.

* Livstids trippelgaranti i hemmiljö.

FAUS-golv tål hårda tag.

Mönstret löper över skarv - trä.

Titta på bilden här nedan!  Du ser två optiska fogar vid sidan om den hela plankan i mitten. Men mitt emellan de optiska fogarna finns en skarv. Mönstret löper över skarven som nästan inte syna alls! Mönstret kan löpa oavbrutet upp till en längd om hela 3 meter.

Mönstret löper över skarv - trä

Mönstret löper över skarv -sten.

Titta på bilden nedan! I den stora stenen i mitten finns en skarv som är nästan helt osynlig. Mönstret löper över skarven och skapar en stor sten bland de mindre.

Mönstret löper över skarv -sten.

FAUS är världsbäst på sten.

Många är duktiga på att imitera trä, så också FAUS, men ingen är bättre än FAUS på att imitera sten! Notera de försänkta fogarna som är matta. De ger känslan av separat lagda stenar. Mönstret löper över skarvar, vilket ger ett mönster som inte upprepar sig.

FAUS är världsbäst på sten.

Fuktresistent kärna och fukttät fog.

FAUS-golv tål spill! Vätskor och laminatgolv är normalt ingen bra kombination. Men FAUS golv är gjorda för att klara barnens blöta skor och kläder, den blöta hunden eller det spill du kan råka ut för i köket...

Powered by Talex e-handelssystem